Quantcast

Ξενερωμένος στη Φλουμινένσε ο Μαρσέλο, του ζητάνε να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο με τον Ατρόμητο

Νομίζουν ότι είναι ακόμη ποδοσφαιριστής

THE NEWSROOM

26 Ιουνίου 2023

Ο Μαρσέλο έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί είχε παράπονο που ο Μίτσελ δεν τον έβαζε ούτε στα οικογενειακά διπλά και πήγε στη Φλουμινένσε όπου τον υποδέχτηκαν σαν να ήταν ο εαυτός του. Βέβαια και η υποδοχή στην Ελλάδα μια χαρά ήταν για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος ψήνεται να τον αποθεώνουν στην αρχή και μετά να τον αφήνουν να κάνει τη φάση του όπως αυτός θέλει.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τη χώρα της αδερφής του Νειμάρ, θέλουν τον Μαρσέλαρο ξενερωμένο με τη Φλουμινενσε η οποία τον βάζει να παίζει περισσότερο από ότι εκείνος θα ήθελε.

«Το πρόβλημα του Μαρσέλο στη Φλουμινένσε είναι ο αριθμός των αγώνων. Πιστεύει ότι ήρθε στην ομάδα για να παίζει μόνο στα μεγάλα ματς, όμως το προπονητικό τιμ θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Για παράδειγμα, ο Μαρσέλο παραπονέθηκε γιατί κλήθηκε να παίξει απέναντι στην Κουϊάμπα και την Παϊσαντού».

Μάλιστα λέγεται ότι η φάση είναι τόσο οριακή που ο παίκτης σκέφτεται να κόψει ξανά τη μπάλα στο τέλος της χρονιάς. Πάντως να ξέρει ότι τα σουβλάκια, ο φραπές, ο Ατρόμητος και το Abaluben είναι εδώ και τον περιμένουν να γυρίσει στη χώρα που πραγματικά αξίζει να ζει.

Best of internet