Quantcast

Για το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2018 μίλησε ο Λουτσέσκου, ένα θέμα στο οποίο σπάνια αναφέρεται

Οι περισσότεροι μάλλον ακούτε πρώτη φορά γι’ αυτό

THE NEWSROOM

22 Ιουνίου 2023

Σε συνέντευξή του στο SPORT24, o Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για όλους και για όλα. Ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα που είπε, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε και για το πρωτάθλημα του 2018 που ο ίδιος θεωρεί ότι εκλάπη από την ομάδα του. Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες φορές που τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρεται στη συγκεκριμένη ιστορία. Συνήθως απεχθάνεται να μιλάει για αυτό και όταν η κουβέντα πάει εκεί αμέσως αλλάζει θέμα.

«Θα εξηγήσω άλλη μια φορά τι είπα και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα για αυτό. Είπα ότι μας έκλεψαν τον τίτλο, έναν τίτλο που κατακτήσαμε δίκαιο στο γήπεδο την σεζόν 2017-18. Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η απογοήτευση να παλεύεις έναν χρόνο και να στο στερούν; Ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει καλή καριέρα 10-15 χρόνια. Μπορεί κάθε χρόνο να πάρει πρωτάθλημα; Πόσους τίτλους θα κερδίσει; Για κάποια από εκείνα τα παιδιά μπορεί να ήταν ο μόνος τίτλος και τους τον πήραν. Είναι σαν την ιστορία με τον τελικό του Κυπέλλου από πέρυσι, λίγο διαφορετική, αλλά είναι παρόμοια κατάσταση».

Παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου έδειξε ότι ξέρει να παραδέχεται και τους αντιπάλους και είπε ότι η φετινή ΑΕΚ κέρδισε δίκαια το νταμπλ, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως τα media ξεχειλώνουν κάποιες από τις αντιδράσεις του και τους δίνουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι πραγματικά αξίζουν.

 

Best of internet