Quantcast

Top 5 πρωτάθλημα στον πλανήτη θεωρεί πως μπορεί να γίνει η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας ο ειλικρινής Κριστιάνο Ρονάλντο

Καλύτερο και από Superleague;

THE NEWSROOM

2 Ιουνίου 2023

Τον χειμώνα που μας πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και πήγε να μάθει μπαλίτσα στους Σαουδάραβες. Η ζωή εκεί δεν ήταν τόσο εύκολη όσο αναμενόταν για τον Πορτογάλο Παναγιώτη Βλαχοδήμο που είδε την ομάδα του να μένει άτιτλη και το ίδιο να έχει καλές και μπόλικες κακές στιγμές. Η γκρίνια και τα τερτίπια του Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της σεζόν δημιούργησαν φήμες αποχώρησής του από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Είμαι χαρούμενος εδώ, θέλω να συνεχίσω και θα συνεχίσω. Κατά τη γνώμη μου, αν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να γίνει ένα από τα top-5 του κόσμου”.

Με την παραπάνω δήλωση ο Κριστιάνο όχι απλά μας ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στη χώρα, αλλά εξέφρασε και την άποψη ότι η Saudi Pro League μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Αν υποθέσουμε ότι στην πρώτη θέση βρίσκεται η ελληνική Superleague, ποιο πρωτάθλημα πιστεύετε ότι μπορεί να εκθρονίσει για να μπει στο Top 5;

 

Best of internet