Quantcast

Με quoteαρισμα Γιάννη Αντετοκούνμπο μας παρηγόρησε η ΕΡΤ για τον κουβά στην Eurovision

Αρνητές αποτυχίας οι Έλληνες όλου του πλανήτη

THE NEWSROOM

12 Μαΐου 2023

Η ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό από τους Heat έχει κάνει το γύρω του πλανήτη και έχει χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα από διάφορες κορυφαίες μορφές του αθλητισμού. Πλέον οι ορίζοντες ανοίγουν και όλο και περισσότεροι δανείζονται τα λόγια του Greek Freak για να αρνηθούν ότι απέτυχαν.

Τελευταίο παράδειγμα η ΕΡΤ, η όποια θέλησε να μας παρηγορήσει για τον αποκλεισμό μας από τον τελικό της φετινής Eurovision με ένα εμπνευσμένο κείμενο με ελάχιστα κλισέ,  το οποίο κλείνει με την ατάκα  του Γιάννη.

«Παρότι η ελληνική συμμετοχή δεν θα διαγωνιστεί στον Μεγάλο Τελικό, η προσπάθεια του Βίκτωρα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας, χωρίς να ξεχνάμε καθόλου το νόημα του συγκεκριμένου τραγουδιού, μέσα από το οποίο ο 16χρονος Βίκτωρ μάς καλεί να “ακούμε” και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο. Το μουσικό ταξίδι του Βίκτωρα μόλις ξεκίνησε με τον πιο συναρπαστικό τρόπο μέσα από έναν διεθνή διαγωνισμό και όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, “κάθε δυσκολία είναι ένα σκαλοπάτι για την επιτυχία».

Για το επόμενο διάστημα και μέχρι να ξεθωριάσει αυτή η ατάκα, κάθε Έλληνας σε κάθε άκρη της γης απλά δεν γίνεται να αποτύχει. Και να θέλει δηλαδή απλά δεν γίνεται, γιατί με εντολή Greek Freak η αποτυχία δεν υπάρχει. Μέχρι νεοτέρας

Best of internet