Quantcast

Μπαίνει στην ΠΑΕ Ηρακλής ο Κούγιας, σε τι έχουν φταίξει και τους χτυπά αλύπητα η ζωή αναρωτιούνται οι Γριές σε όλη την Ελλάδα

Κάπου ώπα

THE NEWSROOM

18 Απριλίου 2023

Ο Ηρακλής είναι κατά κοινή αποδοχή η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτά που έχει βιώσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν άνετα να γίνουν ντοκιμαντέρ. Ο  Ηρακλής χρησιμοποιήθηκε σαν πειραματόζωο που το ελληνικό ποδόσφαιρο χρησιμοποίησε για να δει πόσα μπορούν να αντέξουν οι οπαδοί του. Εκείνοι πάντα πιστοί στον Ήρα δέχτηκαν όλα τα χτυπήματα της ζωής και συχνά τα αντιμετώπισαν με χιούμορ. Ο κόσμος της ομάδας θεωρεί ότι τα έχει δει όλα και πως τίποτα δεν μπορεί να τον ξαφνιάσει πλέον. Αυτά μέχρι χθες.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αλέξης Κούγιας μπαίνει στην ομάδα, οι Γριές όλης της χώρας βρήκαν ένα καινούργιο βάσανο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος των προέδρων έχει διοικήσει καμιά δεκαριά ομάδες και η αλήθεια είναι ότι δεν οι σχέσεις του με την κερκίδα δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Ειδικά με οπαδούς όπως εκείνοι του Ηρακλή δύσκολα θα συμφωνήσουν ακόμα και στα πιο βασικά. Οι οργανωμένοι έχουν καλέσει σήμερα συνέλευση για να συζητήσουν τις εξελίξεις και αν ακόμη έχουν όρεξη για χιούμορ τους προτείνουμε ένα σύνθημα στους στίχους του «Θα πρεπε να σου εδώ». Αν πάλι όχι, τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Best of internet