Quantcast

Μπινελίκια από την κερκίδα και όχι απειλές από λιοντάρια χρειάζεται για να αποδώσει καλύτερα ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με τον ίδιο

Δηλώσεις που μας κάνουν σοφότερους

THE NEWSROOM

4 Απριλίου 2023

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr μας μετέφερε το vibe του δεύτερου πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Μέσης Ανατολής, ενώ παράλληλα μίλησε για παρελθόν παρόν και μέλλον. Αυτό που όντως μας έκανε σοφότερους από τις δηλώσεις Μανωλά είναι πως τα μπινελίκια της κερκίδας είναι είναι εκείνα που τον ανεβάζουν επίπεδο.

«Δεν με επηρέασαν ποτέ. Μου αρέσει. Όσο περισσότερο με βρίζουν, τόσο πιο καλά θα παίξω». Απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα ερωτόλογα που του έχει αφιερώσει κατά καιρούς η κερκίδα. Αν κρίνουμε πάντως από την τελευταία θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα μάλλον οι αντίπαλοι οπαδοί είχαν μαλακώσει μαζί του. Δεν προλάβαμε βέβαια να δούμε τι θα γινόταν αν επισκεπτόταν την Opap Arena, καθώς είναι γνωστό ότι οι φίλοι της ΑΕΚ τον λατρεύουν.

Αντίθετα με τα μπινελίκια, ο Μανωλάς δεν την βρίσκει τόσο με τα άγρια ζώα και κυρίως με λιοντάρια όπως εκείνο που η ομάδα του τον έβαλε να ποζάρει μαζί κατά την παρουσίασή της μεταγραφής του.

«Δεν το δέχτηκα! Όταν είδα το λιοντάρι δεν ήθελα, αλλά ήταν έτσι το κόνσεπτ. Μου είχαν πει για λιοντάρια, αλλά δεν ήξερα ότι θα πάω στο ένα μέτρο. Για να το φέρουν το λιοντάρι εκεί, που λένε ότι είναι ήμερα και τα δείχνουν στο Instagram, έκαναν κανένα μισάωρο μέχρι να το συνεφέρουν.»

Best of internet