Quantcast

Και ως μεσήλικες συνεχίζουν να κάνουν ώπα τα ρεκόρ ο Μέσι και ο Κριστιάνο που κακοί πρέπει να είναι λογικά

Τι αστείο, ας σπάσουμε και κανένα ρεκόρ

THE NEWSROOM

24 Μαρτίου 2023

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δε βρίσκονται στα prime χρόνια της καριέρας τους, όμως το να σπάνε ρεκόρ είναι κάτι που απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν. Στο διάλειμα των εθνικών ομάδων Αργεντινή και Πορτογαλία έπαιζαν κλάιν μάιν παιχνίδια με Παναμά και Λιχτενστάιν αντίστοιχα. Ματς που κανονικά θα ξεχνούσαμε γρήγορα, αν δεν υπήρχαν σε αυτά οι δύο τιτάνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να σπάσουν μερικά ρεκόρ έτσι για χαβαλέ.

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο να γίνεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των εθνικών ομάδων. 197 φορές έχει εκπροσωπήσει την Πορτογαλία από το 2003 μέχρι το 2023. Νούμερα που μοιάζουν ασύλληπτα όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 100 σε παιχνίδια εκτός φιλικών (120 συνολικά) και τα 60 με απευθείας εκτέλεση φάουλ συνολικά στην καριέρα του. Αυτά

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον Μέσι να παίζει το πρώτο του παιχνίδι με την Αργεντινή ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που αν χώραγε 10 εκατομμύρια και πάλι θα γέμιζε, ο Λέο δεν άφησε το κοινό του παραπονεμένο. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναμά τον λύσσαξαν στην κλωτσιά, εκείνος έμεινε στο ματς μέχρι το τέλος και με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφτασε τα 800 γκολ καριέρας. Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει.

Best of internet