Quantcast

Με πολεμικούς χορούς αποφάσισε να αντιμετωπίσει την κατρακύλα της ομάδας του ο προπονητής της QPR, λακεςμά έμειναν οι παίκτες

Ώπα κάτσε λίγο

THE NEWSROOM

18 Μαρτίου 2023

Η ιστορική QPR διανύει ακόμη μια δύσκολη σεζόν και βρίσκεται στη 19η θέση της Championship. O Γκάρεθ Έινσγουορθ είναι ο προπονητής της ομάδας και δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στο νέο του πόστο. Αποστολή του είναι να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά. Η εξάρα από την -εκ των ουραγών- Μπλάκπουλ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ένα ηχηρό καμπανάκι και ο Έινσγουορθ έπρεπε κάτι να κάνει.

Με τη ψυχολογία του γκρουπ στα τάρταρα, ο coach αποφάσισε ότι πέρα από τακτικές και συστήματα, η ομάδα χρειάζεται πάνω από όλα μια σύσφιξη σχέσεων. Κάπως έτσι έσκασε μύτη στην προπόνηση ένας Μαορί με τη γνωστή παραδοσιακή ενδυμασία, προκειμένου να διδάξει τους παίκτες το χορό σήμα κατατεθέν της Νέας Ζηλανδίας, Χάκα. Οι παίκτες στην αρχή δεν το πολυπίστευαν, όμως στο φινάλε ψήθηκαν με τη φάση και πέρασαν καλά. Τώρα αν αυτό θα έχει αποτύπωμα και στην αγωνιστική τους εικόνα θα φανεί στο χειροκρότημα.

Best of internet