Quantcast

Βασιλική κόμπρα ο Ολυμπιακός στην Opap Arena, δάγκωσε τρεις φορές την ΑΕΚ σε do or die ντέρμπι και έκανε ροντέο το πρωτάθλημα

Καρυδάτο διπλό

THE NEWSROOM

13 Μαρτίου 2023

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Opap Arena για να παίξει τη ζωή του, αφού με ήττα έμενε στο -9 από την κορυφή και σε ένα μεγάλο ποσοστό εκτός πρωταθλήματος. Υποθετικά το να παίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς σε μια έδρα που η γηπεδούχος μετράει μόνο νίκες με διαστημικά νούμερα, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έβγαλε το ένστικτο επιβίωσης του πρωταθλητή και πήρε τεράστιο διπλό, επιβεβαιώνοντας έστω και καθυστερημένα τον προπονητή του που είπε ότι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ήταν τυχεροί που δεν έμειναν πίσω στο σκορ. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, έκανε ευκαιρίες όμως δεν. Στο δεύτερο ήρθε η τιμωρία. Μετά το αυτογκόλ του Μουκουντί, η ένωση έβγαλε μια Μπαρτσελόνα του 2011 νοοτροπία και έπαιξε μαζική επίθεση παρόλο που το ματς είχε σχεδόν ένα ημίχρονο μπροστά του. Κάπως έτσι άρπαξε και δεύτερο παστέλι μέσα σε τρία λεπτά και συνεχίζοντας ακριβώς στο ίδιο μοτίβο τσίμπησε και τρίτο. Η ομάδα του Αλμέιδα έδειξε για ακόμη μια φορά σύγχυση όταν μένει πίσω στο σκορ και ο Μίτσελ κέρδισε ένα ματς που τον κρατάει στη θέση του, βάζει τον Ολυμπιακό για τα καλά στη μάχη του τίτλου και κάνει τα playoff σκέτη κόλαση.

Best of internet