Quantcast

Ούτε με μπλόκο δε σταματιέται ο Βεζένκοφ, σχεδόν σίγουροι πια οι φίλοι του Ολυμπιακού ότι είναι καλύτερος από τον Παπαπέτρου

He is on fire my man

THE NEWSROOM

10 Μαρτίου 2023

Μετά τη δύσκολη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα την Τρίτη, ο Ολυμπιακός αναμενόταν να κάνει χαβαλέ απέναντι στη Μπάγερν και αυτό ακριβώς έγινε. Μπορεί αυτή η πρόταση σε ποδοσφαιρικό επίπεδο να ακούγεται εξωπραγματική, όμως στο μπάσκετ τα πράγματα είναι αλλιώς. Εκεί οι ερυθρόλευκοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και βαδίζουν ολοταχώς για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. Ο coach Μπαρτζώκας, με τη βοήθεια της παναγίας, έχει φτιάξει ένα δεμένο σύνολο που όλοι έχουν το ρόλο τους, όμως υπάρχει και κάποιος που -κακά τα ψέματα- είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο λόγος φυσικά για το Σάσα Βεζένκοφ που μετά την άντε γεια περσινή χρονιά του συνεχίζει φέτος σε ακόμα υψηλότερες πτήσεις. Ο forward του Ολυμπιακού φλέρταρε το καλοκαίρι με την ιδέα του ΝΒΑ, όμως τελικά έμεινε και κυριαρχεί απόλυτα στην Ευρωλίγκα. Με 17.2 πόντος, 7.2 ριμπάουντ και 22.6 PIR, ο Βεζένκοφ έχει αναδειχτεί ήδη δύο φορές MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα και είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο του MVP της σεζόν. Στο χθεσινό ματς με τη Μπάγερν πρόσθεσε ακόμη μια σβηστή 18αρα στο λογαριασμό τoυ και πλέον είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι είναι καλύτερος από τον Παπαπέτρου του οποίου να θυμίσουμε ήρθε ως αντικαταστάτης το 2018.

 

Best of internet