Quantcast

Αρνητής απουσίας στα γενέθλια της αδερφής του ο Νεϊμάρ, τραυματίστηκε αλλά σφίγγει τα δόντια για να προλάβει το πάρτι της

Πιστός στο ραντεβού

THE NEWSROOM

20 Φεβρουαρίου 2023

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, εκείνο που σε κάνει πραγματικά να ξεχωρίζεις, είναι η συνέπεια. Μόνο αν αποκτήσεις κάποιες σταθερές, μπορείς να αποκτήσεις μια ουσιαστική ταυτότητα. Ο Νεϊμάρ το γνωρίζει καλά αυτό. Εδώ και χρόνια είναι με απόλυτη συνέπεια ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα. Παράλληλα όμως δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε. Έχει πάντα πρώτη την οικογένεια και φροντίζει να είναι συνεπής και εκεί.

Για αυτό το λόγο ο Βραζιλιάνος ζογκλέρ της μπάλας δεν χάνει με τίποτα τα γενέθλια της αδερφής του. Δεν αρκείται σε μια βίντεο κλήση από την πολυτελή βίλα του ή σε ένα πανάκριβο δώρο. Θέλει να είναι παρών. Για αυτό και η ζωή τον ανταμείβει φροντίζοντας να τον έχει τραυματία κάθε φορά που η αδερφούλα του γιορτάζει. Μετά το διάλειμμα της περσινής σεζόν, ο Νεϊμάρ είναι και πάλι τραυματίας και θα παρευρεθεί στα γενέθλια της αδερφής του, όπως έκανε τα προηγούμενα οκτώ χρόνια. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο θα μείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λιλ, όμως σίγουρα το διάστημα θα είναι αρκετό για να φωνάξει παρών στο πάρτι της 11 Μαρτίου.

Best of internet