Quantcast

Καλή ιδέα συνεχίζει να βρίσκει τη ρίψη δακρυγόνου σε κλειστά γήπεδα η ελληνική αστυνομία, κάποιος να της πει ότι δεν είναι

Ελληνική αστυνομία στιγμή

THE NEWSROOM

16 Φεβρουαρίου 2023

Η χρήση δακρυγόνου από μόνη της είναι κάτι που σηκώνει αρκετή κουβέντα. Πολλές φορές έχει ανοίξει συζήτηση για το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο και ότι ίσως θα έπρεπε να απαγορευτεί. Παρόλα αυτά η ελληνική αστυνομία δείχνει να είναι fan της συγκεκριμένης λογικής και να αρνείται να την αποχωριστεί. Μάλιστα φαίνεται ότι της αρέσει τόσο που χρησιμοποιεί δακρυγόνα ακόμη και μέσα σε κλειστά γήπεδα.

Χθες στο κλειστό του Αγίου Θωμά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έπαιζαν τον δεύτερο αγώνα τους στα πλαίσια του Challenge Cup του βόλεϊ. Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε αγνώστου προέλευσης μανούρα ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και την αστυνομία. Κάπου εκεί η τελευταία επειδή μάλλον βαρέθηκε να διαχειριστεί την κατάσταση, αποφάσισε να ρίξει δακρυγόνο μέσα στο κλειστό. Όπως είδαμε στη συνέχεια αυτό δεν πήγε και τόσο καλά και ο αγώνας αναβλήθηκε για σήμερα, χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Best of internet