Quantcast

Μέσα στη Σκεπαστή μεγάλωσε ο Κυρανάκης, λογικά παραμένει ευπρόσδεκτος και στο πέταλο της Opap Arena

Σε μια γωνιά στη Σκεπαστή

THE NEWSROOM

3 Φεβρουαρίου 2023

Από μικρό παιδάκι εσένα αγαπώ, καψούρης από τότε και θα ‘μαι όσο ζώ, φαίνεται πως τραγούδαγε ο Κωνσταντίνος Κυράνακης όταν σε ηλικία μόλις δέκα χρονών έσκαγε στη Σκεπαστή. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr, καψουρεύτηκε την Ένωση στις αρχές της δεκαετίας του 90 και ψάρωσε την πρώτη φορά που επισκέφθηκε το «Νίκος Γκούμας». Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι δάκρυσε στη χαμένη ευκαιρία του Ντέμη με τη Λοκομοτίβ και ότι βρέθηκε στη Σκεπαστή σε ηλικία όταν ήταν ακόμη παιδί. Μια εμπειρία που μπορεί να τον τρόμαξε, αλλά που θα τον συνοδεύει για πάντα.

«Δεν είμαι του παρανοϊκού γενικά, αλλά το να πάω σε ηλικία 9-10 ετών στη Σκεπαστή νομίζω ήταν μια πολύ κακή απόφαση. Είχα τρομάξει, ήμουν ανάμεσα στην Original με ότι σημαίνει αυτό, μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία για ένα μικρό παιδί. Όμως σε χαρακτηρίζει αυτός ο φανατισμός, το πάθος για την ομάδα σου και είναι κάτι που μένει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη, δεν φεύγει ποτέ».

Ο Κυρανάκης μπορεί πλέον να μεγάλωσε και να άλλαξαν πολλά, αλλά το μόνο που δεν άλλαξε είναι να ακολουθεί πιστά την ΑΕΚ. Φυσικά η θέση και η ιδιότητά του δεν του επιτρέπει να σκάει πέταλο, όμως στην τελική αυτό είναι ένα στερεότυπο. Είμαστε σίγουροι πως αν το πάρει απόφαση, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τον υποδεχτούν θερμά καθώς τον θεωρούν έναν από αυτούς.

Best of internet