Quantcast

Εντωμεταξύ για το ποιος ήθελε Μαντσίνι τσακώνονται ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που θεωρούσατε τη ζωή σας ανούσια

Μια συναρπαστικά ενδιαφέρουσα και παραγωγική διαφωνία

THE NEWSROOM

26 Ιανουαρίου 2023

Πριν μερικές ώρες ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαντσίνι από τον Άρη. Ο Αργεντίνος εξτρέμ είναι ένας συμπαθής παίκτης για τα ελληνικά δεδομένα που εδώ και καιρό ψάχνεται για μεταγραφή σε ομάδα της Αθήνας ή του Πειραιά. Το όνομά του έχει ακουστεί για όλους. Στην αρχή έμοιαζε μια ανάσα από το να κλείσει στον Ολυμπιακό, μετά η δουλειά χάλασε. Γράφτηκε για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και τελικά κατέληξε στους «Πράσινους». Θα περίμενε κανείς ότι το στόρι τελειώνει κάπου εδώ και ότι η κουβέντα που ξεκινάει πλέον έχει να κάνει με το πως μπορεί ο Μαντσίνι να βοηθήσει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να ξεκολλήσει επιθετικά.

Όμως όχι. Αυτό που απασχολεί την επικαιρότητα είναι αν η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει σφήνα και να πάρει τον παίκτη τελευταία στιγμή. Η Ένωση έχει αρνηθεί και παλαιότερα ότι ασχολείται με τον Μαντσίνι αλλά για κάποιο λόγο δεν την πιστεύουν. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν ο διάλογος μεταξύ ΆΕΚ και Παναθηναϊκού σχετικά με το θέμα εξελίσσεται κάπως έτσι.

-Τον θέλατε και σας τον πήραμε

-Πολύ αστείο, γελάσαμε

– H εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται από την πηγή που προέρχονται

– Η αξία μιας πληροφορίας εξαρτάται από την αξιοπιστία της πηγής της

Κάπου εκεί πετάχτηκε και ο Άρης και είπε ότι η ΑΕΚ δεν μας έψαξε για τον παίκτη. Get a room να τα πείτε με την ησυχία σας παιδιά.

Best of internet