Quantcast

Ολυμπιακός στα δύσκολα, Παναθηναϊκός στα εύκολα οι Αντετοκούνμπο σύμφωνα με δηλώσεις του Κώστα

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο

THE NEWSROOM

10 Ιανουαρίου 2023

O Κώστας Αντετοκούνμπο είναι εδώ και μερικές βδομάδες παίκτης της Φενέρ και παρόλο που δεν του έκατσε το NBA, κατάφερε να βρει συμβόλαιο σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Ο Δημήτρης Ιτούδης δούλεψε μαζί του το καλοκαίρι και είδε στο πρόσωπό του έναν παίκτη που πλέον είναι έτοιμος για να δώσει σημαντικές λύσεις σε αυτό το επίπεδο. Ως μια φρέσκια άφιξη στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ο Κώστας παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που είπε, ξεχώρισε η δήλωση σχετικά με τη σχέση της οικογένειάς του με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η φωτογραφία του αδερφού του Γιάννη σε παιδική ηλικία με φανέλα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης είναι μια φωτό που όλοι έχουμε δει. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι ο έτερος αδερφός Θανάσης έχει παίξει για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό.  Όταν λοιπόν του έγινε η ερώτηση αν υπήρχε κόντρα μεταξύ των δύο επειδή ο ένας ήταν Ολυμπιακός και ο άλλος έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας απάντησε:

«Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι Ολυμπιακός. Υπάρχει η φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού όταν ήταν παιδί και όλοι νομίζουν ότι είναι Ολυμπιακός. Ο Θανάσης έπαιξε στον Παναθηναϊκό, οπότε τότε στηρίζαμε τον Παναθηναϊκό».

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η απάντηση δεν μας έκανε ιδιαίτερα σοφότερους. Το συμπέρασμα που μπορούμε εμείς να βγάλουμε είναι Ολυμπιακός στα δύσκολα, Παναθηναϊκός στα εύκολα. Στην τελική δεν έχει και τόσο σημασία, καλά να ναι τα παιδιά και να τους έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Best of internet