Quantcast

‘’Θα σέβεσαι’’ είπε ο Μπαπέ στον πρόεδρο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον Ζιζού

Κάτσε καλά

Ορέστης Ιστικόπουλος

9 Ιανουαρίου 2023

Το ότι θα υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος στον κόσμο που ντισρισπεκτάρει τον Ζιντάν ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Πάνω από 7.5 δις έχουμε μαζευτεί πάνω στον πλανήτη, μπορεί έστω ένας να είναι τόσο βλαμμένος. Αυτό που σίγουρα δεν περιμέναμε ήταν ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να μιλήσει υποτιμητικά για τη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα της χώρας.

«Μήπως ο Ζιντάν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου; Σίγουρα όχι, δεν θα σήκωνα καν το τηλέφωνο ούτως ή άλλως. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αποχωριστούμε τον Ντιντιέ»

Αυτά ήταν τα λόγια του Λε Γκρε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν είχε μιλήσει με τον Ζιζού για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας. Κάπου εκεί ο Μπαπε ως το νούμερο ένα των «Τρικολόρ» σήμερα, αλλά και ως ένας από μας, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα tweet που ουσιαστικά έλεγε «κάτσε καλά τυχαίε και πλύνε το στόμα σου πριν μιλήσεις για τον Ζιντάν». Ότι δηλαδή θα λέγαμε όλοι μας αν ακούγαμε κάποιον να μιλάει έτσι για την εμβληματικότερη καράφλα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Best of internet