Quantcast

Δανεικό κι αγύριστο πήρε τον Καμαρά ο Άρης στις χειμερινές εκπτώσεις, μόνο για τον Ολυμπιακό θα άφηνε ξανά τη Θεσσαλονίκη ο παίκτης

Δυο ομάδες έχει στην καρδιά

THE NEWSROOM

7 Ιανουαρίου 2023

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 ως μεταγραφική βόμβα του Άρη. Πράγματι ο επιθετικός από τη Μαυριτανία είχε πίσω του μια αξιόλογη καριέρα με συμμετοχές σε καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσα στα οποία και η Premier League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον έφερε στο Βικελίδης προς το φινάλε των μεταγραφών σε μια κίνηση που ενθουσίασε τους φίλους της. Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ο Καμαρά έδειξε ότι είναι όντως καλός παίκτης. Σίγουρα όχι και ο πιο δεινός σκόρερ που έχουμε δει, αλλά αναμφισβήτητα χρήσιμος και αρκετά μοντέρνος ποδοσφαιριστής. Οι καλές του εμφανίσεις του με τον Άρη τον έφεραν στον Ολυμπιακό ο οποίος σε μια κίνηση που ξάφνιασε την ποδοσφαιρική πιάτσα, έσκασε πέντε μύρια και τον έφερε στον Πειραιά.

Με το καλοκαιρινό μπάχαλο που επικράτησε στο λιμάνι, ο Μαρτίνς έφυγε, η ομάδα βρέθηκε σε κάποιο σημείο με περίπου 42 σέντερ φορ και ο Καμαρά έμεινε χωρίς ρόλο. Κάπως έτσι βγήκε σύντομα εκτός ροτέισον και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα αποχωρήσει, όχι όμως και το που θα πάει. Ο Άρης άνοιξε την αγκαλιά του για να γίνει ο πρώην νυν και τον πήρε δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 2.5 μύρια. Ο Καμαρά λοιπόν επιστρέφει σπίτι και η μόνη ομάδα για την οποία θα άφηνε ξανά το Βικελίδης είναι μάλλον ο Ολυμπιακός.

Best of internet