Quantcast

Γελάει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ίνγκασον, πρέπει να ψάξει αλλού για στόπερ ο Τεν Χαγκ

Γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού

THE NEWSROOM

5 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς με απίθανο ανάποδο ψαλίδι του αρχηγού Ίνγκασον κέρδισε με 1-0 τον Άρη. Ο Ισλανδός στόπερ είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και αποτελεί πυλώνα για την ομάδα του Λουτσέσκου. Παρά το ότι οι Ισλανδοί δεν φημίζονται για το ταπεραμέντο τους, εκείνος ξεχειλίζει από πάθος και είναι ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας της Τούμπας, στην οποία αφιέρωσε τη χθεσινή νίκη. Το παστέλι του έκρινε ένα ντέρμπι της πόλης και θα μνημονεύεται για καιρό, όμως το γκολ που θα θυμόμαστε περισσότερο, είναι εκείνο που έβαλε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες σχετικά με το  ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων όπως η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ Μόσχας και με την απάντηση του καψούρεψε ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

 «Είναι συνηθισμένο το γεγονός να υπάρχουν τέτοιες φήμες, δεν με αφορά αυτό, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Είναι γνωστό ότι ο Τεν Χαγκ ψάχνει στόπερ για να δώσει βάθος στην αμυντική του γραμμή και να ξεφορτωθεί τον κλόουν Μαγκουάιρ, όμως θα πρέπει να ψάξει αλλού. Ο Ισλανδός δεν ενδιαφέρεται. Τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα.

Best of internet