Quantcast

Παιδικό όνειρο για τον Κριστιάνο η Αλ Νασρ, τελευταία ομάδα του ποδοσφαιρικού του πατέρα Άγγελου Χαριστέα

Like father, like son

THE NEWSROOM

31 Δεκεμβρίου 2022

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ είναι το νούμερο ένα θέμα προς συζήτηση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν αντιμετώπισαν θετικά τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Δεν περίμεναν από έναν παίκτη με το ειδικό βάρος και την ιστορία του Κριστιάνο να κλείσει την καριέρα του σε μια χώρα που οι περισσότεροι από εμάς θα παίζαμε βασικοί στο πρωτάθλημά της. Θεωρούν ότι ο μόνος λόγος που κατέληξε εκεί ο Πορτογάλος είναι τα λεφτά. Πόσο λάθος κάνουν. Όλοι αυτοί μάλλον ξεχνούν πως η ιστορική Αλ Νασρ είναι η τελευταία ομάδα στην τεράστια καριέρα του Άγγελου Χαριστέα.

Του ανθρώπου που πριν ο Κριστιάνο γίνει αυτός που έγινε τον πήρε από το χέρι και σαν σωστός πατέρας του έδειξε και τη δύσκολη όψη της ζωής. Όταν στον τελικό του 2004 κάρφωνε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρικάρντο, ο μικρός Κριστιάνο έπαιρνε ένα μάθημα. Τα δάκρυα στα μάτια του στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν εκείνα που του δώσανε κίνητρο για να γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και στα 38 να φτάσει να παίρνει 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Χρωστάει πολλά στον Άγγελο και το ξέρει. Η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας φόρος τιμής στον Έλληνα Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Best of internet