Quantcast

Με τον Μέσι ονειρεύτηκε ότι τα έχει η Καινούργιου, όνειρο θα παραμείνει η Κατκεν για τον Αργεντίνο

Ειδικά αν ξαναβάλει τη χθεσινή κελεμπία

THE NEWSROOM

19 Δεκεμβρίου 2022

Μετά τη χθεσινή κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Μέσι είναι ο πλέον πολυσυζητημένος άνθρωπος στον πλανήτη. Η ένταση και η συχνότητα με την οποία ακούμε το όνομά του, τον έχει περάσει στο υποσυνείδητό μας. Θύμα αυτής της φρενίτιδας έπεσε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της είδε στον ύπνο της ότι ήταν σε σχέση με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

“Είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια”.

Φυσικά ο Μέσι χρειάστηκε να κάνει μεγάλες θυσίες για να ρίξει την Κατερίνα, η οποία είχε ηθικά ζητήματα καθώς εκείνος ήταν παντρεμένος. Παρόλα αυτά ήταν τέτοιος ο πόθος του για εκείνη που νοίκιασε το διπλανό σπίτι για να την έχει από κοντά. Όλα αυτά στα όνειρα βέβαια, γιατί στην πραγματικότητα η Κατκεν θα παραμείνει ένα άπιαστο όνειρο για τον mvp του φετινού Μουντιάλ.

 

Best of internet