Quantcast

Εταιρεία στην Αγγλία τύπωσε 18.000 it’s coming home μπλουζάκια, εξακολουθεί να το θεωρεί τίμια ιδέα

Τρέξτε να προλάβετε

THE NEWSROOM

14 Δεκεμβρίου 2022

Λένε ότι στον κόσμο των επιχειρήσεων το ρίσκο είναι αυτό που σε πάει μπροστά. Πολλές φορές μαθαίνουμε για ιστορίες με μια γενναία απόφαση κάποιου επιχειρηματία που κόντρα στο τι πίστευαν οι πολλοί ρίσκαρε, πέτυχε και έγινε εκατομμυριούχος. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Σε αυτή βρέθηκε πρόσφατα μια εταιρεία στην Αγγλία που αποφάσισε να τυπώσει 18.000 πανηγυρικά μπλουζάκια για το Μουντιάλ που θα κατακτούσε η εθνική τους. Τελικά τα μπλουζάκια αντί για πανηγυρικά, αποδείχτηκαν για τα πανηγύρια καθώς τα «Τρία Λιοντάρια» αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τους Γάλλους.

Η ιστορία θα μπορούσε να τελειώσει εδώ. Τα μπλουζάκια να αποσυρθούν, το τμήμα μάρκετινγκ να κερνάει καφέ και φαγητό όλη την εταιρεία για τον επόμενο χρόνο και η ζωή να συνεχιστεί. Όχι όμως. Οι άνθρωποι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ακόμα κι αν η ομάδα τους πήγε άκλαυτη για ακόμη μια διοργάνωση, αξίζει να αγοράσουν τα μπλουζάκια που πανηγυρίζουν ένα τρόπαιο το οποίο δεν πήραν ποτέ. Κι έχουν επιχειρήματα.

«Εντυπωσιάστηκα με την εμφάνιση της Αγγλίας στο Κατάρ και ήμουν σίγουρος πως θα κατακτούσαμε το τουρνουά. Όταν με προσέγγισε ένας προμηθευτής για να μου πουλήσει τα μπλουζάκια, απλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Τώρα ξέμεινα με 18.000 μπλουζάκια που λένε ότι κερδίσαμε και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Θα ήθελα οι οπαδοί να αγοράσουν ένα από αυτά, να το κρατήσουν έστω ως ενθύμιο για το πόσο καλά έπαιξε η ομάδα μας σε αυτό το τουρνουά. Μπορεί να μην το κατέκτησαν, αλλά στα μάτια μου είναι νικητές».

Τουλάχιστον τα ρίξανε μισή τιμή.

Best of internet