Quantcast

24 μέρες γάμου χρειάστηκε ο Αντριάνο για να βάλει το ποδόσφαιρο πάνω από την γυναίκα του

Ούτε ο χωρισμός του Γκλέτσου δεν ήρθε τόσο γρήγορα

THE NEWSROOM

6 Δεκεμβρίου 2022

Αντριάνο. Τι να πρωτοπείς; Ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων. Ο άνθρωπος που μαζί με τον Ιμπραίμοβιτς αποτέλεσαν την πιο δυναμική δυάδα επιθετικών που έχει δει ποτέ το PRO και το FIFA. O τύπος που έβαλε σχεδόν μέσα στα δίχτυα τον Νικοπολίδη, όταν με μια σουτάρα στο Confederations Cup είχε ανοίξει το σκορ και έμαθε στην Ελλάδα τι σημαίνει οβίδα. Και όπως σχεδόν κάθε Βραζιλιάνος, ο άνθρωπος που αυτοκαταστράφηκε.

Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς της γενιάς του. Το συνολικό πακέτο που διέθετε ο Αντριάνο, δεν το έβρισκες εύκολα αλλού.Κατέκτησε τίτλους, αλλά δεν έκανε όσα θα μπορούσε. Αντιμετώπισε τους δικούς του δαίμονες και ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργούσε είναι ότι κάποια στιγμή για να ξεπεράσει μία μεταγραφή που χάλασε στη Χάβρη το 2015, έδωσε 13.000 λίρες σε 18 ιερόδουλες.

Παρόλα αυτά βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Μεσίκτα, που μάλιστα πριν 24 μέρες παντρεύτηκαν. Σύμφωνα όμως με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Αντριάνο εξαφανίστηκε για δύο μέρες καθώς ταξίδεψε στο Vila Cruzeiro για να παρακολουθήσει με φίλους του την εθνική ομάδα της χώρας του, την οποία έχει δοξάσει στο παρελθόν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση της «Σελεσάο» με την Ελβετία.

Ωστόσο δεν χάρηκε όπως έπρεπε την νίκη της χώρας του που συνοδεύτηκε και μάλιστα με πρόκριση στα νοκ αουτ καθώς μόλις γύρισε σπίτι έγινε χαμός. Το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα και οδηγήθηκε σε χωρισμό, γιατί έτσι απλά ο Αντριάναρος επέλεξε ποδόσφαιρο στο δίλημμα ‘ή εγώ ή το ποδόσφαιρο’. Μάλιστα η Μεσίκτα διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram και το διαζύγιο μοιάζει να είναι οριστικό.

Aλλά…αυτός είναι ο Αντριάναρος!

Best of internet