Quantcast

Με τον σύγχρονο φεμινισμό τα έβαλε ο Τσιτσιπάς, έκανε retweet το σχόλιο ενός Ιμάν Γκάτζι

Δεν το περιμέναμε ποτέ αυτό από τον Στέφανο

THE NEWSROOM

1 Δεκεμβρίου 2022

Δεν λέει να αφήσει με τίποτα το ποντίκι του υπολογιστή του ανέπαφο ή το στόμα του κλειστό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γιατί σόρρυ αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο καθ’ομολογίαν κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα, δεν άντεξε χωρίς τενιστική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό και είπε να χτυπήσει με τα γνωστά του tweets-retweets, που αφορούν κοινωνικά φαινόμενα και δικές του ανησυχίες.

Δίχως κανέναν δισταγμό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κάνει retweet ένα τουλάχιστον αμφιλεγόμενο ποστ σχετικά με τον φεμινισμό, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στους θαυμαστές και τους Haters του. Το tweet ανήκει σε έναν επιχειρηματία εν ονόματι Ιμάν Γκάτζι, το οποίο είχε στο στόχαστρο το σύγχρονο φεμινιστικό κίνημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έγραψε: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Το συγκεκριμένο retweet δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του Στέφανου, με τους περισσότερους να του γράφουν να διαβάσει εκ νέου το τι γράφει ο Γκάτζι και εν συνεχεία να τον παρακαλούν να το σβήσει. Που να ξέραν οτι ο Στεφανάρας ο Χίος και ο Στεφανάρας ο Τσιτσιπάς δεν γίνεται να φιμωθούν.

Αλλά…αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

 

Best of internet