Quantcast

Συγκινητικός ΑΝΤ1+ χαρίζει τρίμηνη σύνδρομη μετά το φιάσκο, αρνείται να ρίξει οριστικό μαύρο

Το 20αρικο δεν θα το πάρετε πίσω αλλά για 3 μήνες θα βλέπετε τσαμπέ το Καλημέρα ζωή

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2022

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη. Αρνείται να ρίξει τίτλους τέλους το συνδρομητικό κανάλι του ΑΝΤ1, που μετά το φιάσκο με την κάλυψη των αγώνων του Μουντιάλ και τις ευχούλες αγάπης που δέχθηκε από τους συνδρομητές του για τα τεχνικά προβλήματα, όχι μόνο δεν πήρε την απόφαση να προσέξει τον Παντέλο, αλλά επέστρεψε δριμύτερο για να ανακοινώσει..προσφοράρες στους αιώνια πιστούς του.

Συγκεκριμένα το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν πολυψήνεται να παίξει τον ρόλο της Αττικής οδού και να αρχίσει να μοιράζει αποζημιώσεις ή τελοσπάντων να επιστρέψει τα λεφτά πίσω σε όσους πίστεψαν στο εγχείρημα τους, αλλά αντί αυτού αποφάσισε  για όλους όσους πήραν την 6μηνη προσφορά,  την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες. Παράλληλα ανακοίνωσε επίσημα οτι όλο το Μουντιάλ θα μεταδίδεται ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι.

Ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!»

Αλλά…αυτό είσαι!

 

Best of internet