Quantcast

ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ: Προς στον ελεύθερο ΑΝΤ1 οδεύουν όλοι οι αγώνες, πιάσαν τόπο οι ευχούλες

Αντίο ΑΝΤ1 Plus, να προσέχεις τον Παντέλο

THE NEWSROOM

22 Νοεμβρίου 2022

Το γεγονός πως πληρώνουμε για να δούμε τηλεοπτικά την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι από μόνο του εξοργιστικό. Φανταστείτε τώρα πόσο εξοργιστικότερο μπορεί να γίνει, αν αυτή η πλατφόρμα που πληρώνουμε για 6 μήνες, είναι στα χέρια τεχνικών που έχουν βγει κατευθείαν από σχολή Hayate Army. Και επειδή το φιάσκο δεν κράτησε μόνο για μια μέρα, αλλά συνεχίστηκε και σήμερα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 φαίνεται πως λογικεύτηκαν και η συνέχεια του Μουντιάλ μοιάζει….ελεύθερη.

Μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασε το ΑΝΤ1+ και τις ευχούλες στο twitter, όπου οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, την απόφαση να μεταφέρει όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον ελεύθερο ΑΝΤ1 αλλά και το Μακεδονία TV!

Eπίσης, για όσους συνδρομητές πραγματοποίησαν εγγραφή στον ΑΝΤ1 plus το τελευταίο δεκαπενθήμερο, αν τελικά αποφασιστεί η παραπάνω εκδοχή,  το κανάλι αναμένεται να κάνει επιστροφή χρημάτων, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για μερική ή ολική επιστροφή του ποσού, σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο/μήνα.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να παρθεί σε λίγες ώρες καθώς μετά από μία ακόμη ημέρα όπου παρατηρήθηκαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα στην μετάδοση των αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι ΑΝΤ1 PLUS, τα στελέχη της διοίκησης του ομίλου συσκέπτονται, προκειμένου να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Αντίο ΑΝΤ1+, βζιουυυυυυυυυυν!

Best of internet