Quantcast

Τους 500 μύρια followers έφτασε ο Κριστιάνο στο Instagram, να και κάπου που περνάει τον Μέσι

Λίγο κάτω από το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού κινείται σε ρυθμούς SIUUUUU

THE NEWSROOM

21 Νοεμβρίου 2022

Abaluben πονάς σε 3,2,1..Οκ, η αλήθεια είναι οτι πονάμε αρκετά, αλλά οι προτιμήσεις μας στο αιώνιο debate μεταξύ των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών της γενιάς μας είναι ξεκάθαρες και δεν τις έχουμε κρύψει ποτέ. Τα επιτεύγματα του Πορτογάλου στο χορτάρι είναι τέτοια που ποιοι είμαστε εμείς να τον κρίνουμε και να τον αμφισβητήσουμε, όμως αισθητικά το ποδοσφαιρικό σκύρτημα στην καρδούλα μας το πετυχαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό ο Λίονελ Μέσι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ανάγκη την αναγνώριση και την αποδοχή του abaluben, αφού πρόσφατα έχει λάβει την επιβεβαίωση και την αναγνώριση 500 εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο Πορτογάλος σταρ, πέρα από την λατρεία που λαμβάνει σε όποιο γήπεδο και να παίζει με τα αγωνιστικά του κατορθώματα, το ινσταγκραμιλίκι του έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, αφού ο CR7 ακολουθείται πλέον από 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ένας αριθμός ορόσημο για τον Πορτογάλο, ο οποίος κατάφερε να γράψει ιστορία και στον κόσμο των social media, αφήνoντας… χιλιόμετρα πίσω τον μεγάλο του αντίπαλο Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο followed ατόμων στο Instagram με 375 εκατομμύρια, αλλά και διάσημες προσωπικότητες όπως οι Κάιλι Τζένερ,  Κιμ Καρντάσιαν και Βάρδος Ζακυνθινός.

 

Αλλά…αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

 

Best of internet