Quantcast

Ψύχραιμος γαύρος αποκωδικοποιεί ανατομικά πανηγυρισμό Χάμες, φέρνει Κριστιάνο στο λιμάνι

Κριστιάνο έλα μας έχει πιάσει τρέλα

THE NEWSROOM

15 Νοεμβρίου 2022

Η φετινή μεταβατική περίοδος του Ολυμπιακού και η όχι και τόσο καλή πορεία του στο πρωτάθλημα με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, έχει επηρεάσει αρνητικά τον κόσμο των ερυθρόλευκων, όμως τουλάχιστον κάποιες αχτίδες φωτός αχνοφαίνονται για το μέλλον. Ναι ο Μαρσέλο αποδείχτηκε μερακλής με τα κοντοσούβλια, ναι ο Βρσάλικο μοιάζει με παίχτη τοπικού, όμως μες στην γενικότερη ξενέρα, υπήρχαν και δύο μεταγραφές που μοιάζουν να είναι λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό.

Αυτές δεν είναι άλλες από τον Χουάνγκ και τον Χάμες Ροντρίγκεζ. Κι αν για τον πρώτο η σημασία του να πετύχει στον Ολυμπιακό είναι προσωπική υπόθεση, για τον αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Χάμες, κάθε αγώνας που περνάει και δένεται με τους ερυθρόλευκους, είναι και μια ευκαιρία για να κάνει ψηστήρι στα κολλητάρια του από την Μαδρίτη να πιάσουν κι αυτοί λιμάνι.

Οκ αυτό δεν το σκεφτήκαμε εμείς είναι η αλήθεια, αλλά seems logical για ένα δαιμόνιο γαυρομυαλό του instagram. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ στο ματς με την ΑΕΚ, χρήστηκε σκόρερ και πανηγύρισε αλα Cristiano με τα χέρια περασμένα στην μέση. Το γκολ μπορεί να ακυρώθηκε μέσω VAR λόγω οφσάιντ, όμως για έναν φίλο του Ολυμπιακού (και του Χαρδαβέλλα), αυτή του η κίνηση μοιάζει με κάλεσμα στο φιλαράκι του τον Ρουνάλντου. Και είπε να το μοιραστεί μαζί μας και μπράβο του!

Ντάξει είμαστε; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Best of internet