Quantcast

Τον Νορβηγό Φώτη Ιωαννίδη ζήτησε δανεικό ομάδα τοπικού της Αγγλίας για 28 ημέρες

Εκτός Μουντιάλ ο Χάαλαντ, άρα ευκαιρία να μην χάσει αγωνιστικό ρυθμό στην Άστον Γιουνάιτεντ

THE NEWSROOM

14 Νοεμβρίου 2022

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Μουντιάλ έχει ήδη αρχίσει και όλοι περιμένουνε να τελειώσει για να ξαναδούμε Σουπερλιγκάρα. Αφού όμως είναι αναγκαίο κακό αυτή η συνθήκη, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα για να δούμε όλα τα παγκόσμια αστέρια που θα παρελάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένου του Μέσι, του Νευμάρ, του Κριστιάνο, του Εμπαπέ.

Ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του αθλήματος όμως, ο Έρλινγκ ο Χάαλαντ, δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ, γιατί του κακομοίρη του μελλε να γεννηθεί Νορβηγός, χώρα που δεν έχει ιδιαίτερη παράδοση στο ποδόσφαιρο  και δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και τι καλύτερο για τον ίδιο να μείνει σε δυνατό αγωνιστικό ρυθμό, μέχρι να ξαναξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την Μάντσεστερ Σίτυ;

Μια ομάδα του αγγλικού τοπικού πάντως, σκέφτηκε μια καλή και συμφέρουσα λύση, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον Νορβηγό Λαμπριάκο. Η Άστον Γιουνάιτεντ λοιπόν, υπέβαλε επίσημο αίτημα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον  δανεισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και συγκεκριμένα για 28 ημέρες. Πιθανότατα οι Πολίτες δεν θα δεχτούν την πρόταση, όμως η προσπάθεια μετράει.

 

«Είναι λογικό. Η Σίτι δεν παίζει κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε κρατώντας τον Έρλινγκ σε φόρμα. Θα είναι καλύτερο από το να παίζει γκολφ» είπε ο προπονητής της ομάδας, Μάικλ Γκρεγκ. «Πιστεύουμε πως θα μας ταίριαζε πολύ και πως θα γινόταν γρήγορα ένα με την υπόλοιπη ομάδα μας», δήλωσε στη συνέχεια.

 

Αλλά…αυτή είναι η Άστον Γιουνάιτεντ!

Best of internet