Quantcast

Ολική ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ, οιωνός πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό

Δύο ποδοσφαιριστές με ρήξη χιαστού έχασε ο Παναθηναϊκός, όσους και η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 2018

THE NEWSROOM

24 Οκτωβρίου 2022

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο ποδοσφαιριστής που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα για την τρελή πορεία του Παναθηναϊκού φέτος, ο αγαπημένος της πράσινης κερκίδας, Αϊτόρ, έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο 26χρονος άσος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο ματς με τον Άρη, όπως ακριβώς έγινε και με τον Αλεξίς Τρουιγιέ στη Λαμία.

Ο Ισπανός εξτρέμ που βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ στο πλευρό του ήταν και ο μάνατζέρ του, Άλμπερτ Μποτίνες που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα για τις συζητήσεις του νέου συμβολαίου. Να τονιστεί πως την φετινή χρονιά ο Αϊτόρ μετράει 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 παιχνίδια.

Βέβαια, αν κάποιος θέλει να βρει κάτι θετικό σε μια τόσο μα τόσο δυσάρεστη εξέλιξη όπως είναι ο τραυματισμός ενός ποδοσφαιριστή, μπορεί να ανατρέξει στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2018. Εκείνη την χρονιά η Ένωση έχασε τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον με ρήξεις χιαστού, όμως ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος κατακτώντας τελικά το πρωτάθλημα και αφιερώνοντας το στους δύο άτυχους παίκτες της.

Κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και οιωνός πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, αν συνυπολογίσουμε οτι οι πράσινοι φέτος μοιάζουν με εξπρές τρένο που δεν σταματάει πουθενά. Και τι καλύτερο από το να συμπέσει η περίοδος που η αποθεραπεία του Αϊτόρ θα βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με την πολυπόθητη κούπα πρωταθλήματος που θέλει να σηκώσει όσο τίποτα άλλο η πράσινη αρμάδα του Γιοβάνοβιτς;

Αλλά..αυτό θα πει μαχητική ψυχή!

Best of internet