Quantcast

AEKτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα και αντιολυμπιακός δήλωσε για την φετινή χρονιά ο Τίγρης

Αν δεν πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα ας το πάρει ο Παναθηναϊκός δήλωσε με Νικαιώτικη ντομπροσύνη ο Δημήτρης Μελισσανίδης

THE NEWSROOM

18 Οκτωβρίου 2022

Aν κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην χρυσή δεκαετία του ’90, θα δούμε οτι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε ανοίξει μπιφ με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ήταν τέτοια τα παράπονα του Τίγρεως μάλιστα προς την πράσινη διοίκηση, που σε εκπομπή του ΣΚΑΙ είχε τονίσει πως όλες οι ομάδες παίζουν 34 αγώνες και ο Παναθηναϊκός 28, αφήνοντας υπονοούμενα προφανώς πως ο ΠΑΟ είχε δικές του ομάδες ως ‘δορυφόρους’.

Περάσαν τα χρόνια, ο Μελισσανίδης αποστασιοποιήθηκε από τα κοινά της ΑΕΚ, για να αναλάβει πάλι την αγαπημένη του ομάδα την αποφράδα χρονιά που η Ένωση έπεσε στην Γ’ Εθνική. Ανεβαίνοντας στα σαλόνια της SuperLeague, αυτή την φορά δεν βρήκε πράσινη επιδρομή  στο πρωτάθλημα, αλλά έναν μόνιμο πρωταθλητή και πολυτροπαιούχο, τον Ολυμπιακό. Και εκεί ήθελε να στοχεύσει ώστε να δει την ομάδα του και πάλι πρωταθλήτρια. Να σπάσει την ερυθρόλευκη κυριαρχία.

Και το κατάφερε σε ένα βαθμό, αφού η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα μετά το 2010 που πήρε πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό (2018), κατακτώντας μάλιστα και το κύπελλο του 2016. Οι συνθήκες άλλαξαν και τα τελευταία χρόνια η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο κόσμος του, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να νοσταλγεί μάλλον τις παλιές του κόντρες με το τριφύλλι, κάνοντας μια δήλωση σε σημερινή του συνέντευξη που θα συζητηθεί. Πως αν είναι να μην πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, προτιμά χίλιες φορές να το πάρει ο ΠΑΟ.

Μετά την ξενάγηση των ρεπόρτερ της AEK στην OPAP Arena από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εκτός από την μεγάλη επιστροφή της μοναχοκόρης στην Φιλαδέλφεια και τον θαυμασμό του για την ομάδα που χτίζει ο Αλμέιδα, μίλησε γενικότερα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μελισσανίδης κάλεσε όλους τους παράγοντες να ρίξουν τους τόνους και να σταματήσει η τοξικότητα, εκφράζοντας την άποψη ότι η διαιτησία στην Ελλάδα έχει φτιάξει. Επίσης χαρακτηριστικά τόνισε πως αν δεν πάρει η ΑΕΚ φέτος τον τίτλο, τότε χίλιες φορές να τον κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.

-Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο».

-Την άποψη του για τη διαιτησία στην Ελλάδα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη: «Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοια εποχή, ξέραμε τον πρωταθλητή. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν. Κάποια φορά θα έχουν παράπονα οι μεν κάποια οι δε. Πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει, αν συγκρίνουμε λέω πάντα με όσα γίνονταν».

-Για τη μάχη του τίτλου: «Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

Αλλά…αυτός είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Best of internet