Quantcast

Ντέρμπι ΚΝΕ-Τσιάρτα: «Μέχρι να απαντήσει θα έχουν χτιστεί 5 γήπεδα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Λέτε να θέλει να θέσει και το αριστερό του πόδι εκτός νόμου ο Βασίλης Τσιάρτας επειδή είναι αριστερό;

THE NEWSROOM

7 Οκτωβρίου 2022

Όταν η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να μην καλέσει στα εγκαίνια του γηπέδου της τον Βασίλη Τσιάρτα ως τιμώμενο πρόσωπο για την προσφορά του στην ομάδα, οι περισσότεροι οπαδοί της μοναχοκόρης συμφώνησαν με την θέση της ΠΑΕ και λίγοι ήταν αυτοί που της άσκησαν κριτική. Κανείς δεν αμφιβάλλει άλλωστε για την αξία του αριστερού ποδιού του Βασίλη Τσιάρτα, ένα πόδι που θα μπορούσε να το θέσει εκτός νόμου ο ίδιος επειδή είναι αριστερό, όπως και κανείς δεν αμφιβάλλει οτι ο βετεράνος άσσος όταν ανοίγει το στόμα του πετάει μαργαριτάρια.

Σε αυτή την φιλοσοφία κινείται γενικά ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος βγάζει διαχρονικά φλύκταινες στο άκουσμα κάθετι αριστερού, με το τελευταίο του ‘χτύπημα’ να αφορά το κομμουνιστικό κόμμα. Με αφορμή λοιπόν την απαγόρευση το Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004 ζήτησε με ανάρτηση στο Twitter να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

 

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα δέχθηκε πάρα πολλά επικριτικά σχόλια, πολλά εκ των οποίων υβριστικά. Δεν είναι πλέον καν μυστικό οτι ο Ναουσιώτης πρώην αρτίστας της μπάλας και νυν αρτίστας του Twitter, επιδιώκει τα beef και γουστάρει να υπάρχει τζερτζελάκι για να περνάει η ώρα του στα tennis club με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ξεχώρισε όμως το σχόλιο του Οδηγητή, ο οποίος έγραψε: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…», προφανώς πατώντας στο γεγονός της μη πρόσκλησης του Τσιάρτα στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena» από την ΑΕΚ.

 

Αλλά….αυτό είναι beef!

 

 

Best of internet