Quantcast

Χεζόνια λέει πως η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών, βάζελοι παθαίνουν εγκεφαλικό

Καληνύχτα παπατζή

THE NEWSROOM

5 Οκτωβρίου 2022

Αν μετρήσουμε τις φορές που ο Μάριο Χεζόνια έπλεξε στο παρελθόν το εγκώμιο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, θα κοιμηθούμε πιο εύκολα κι από το να μετρήσουμε προβατάκια. Τέτοια ήταν η λατρεία που είχε ο Κροάτης φόργουορντ για τους πρασίνους και τον κόσμο του, που σε κάθε ευκαιρία, ακόμα κι οταν βρισκόταν στον μαγικό κόσμο του NBA, αποθέωνε την μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού και κυρίως την θύρα 13 με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο ΟΑΚΑ.

Τελικά ο Σούπερ Μάριο, κατόρθωσε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να παίξει στο τριφύλλι, όμως τα πράγματα μάλλον δεν πήγαν όπως τα περίμενε και εν τέλει αποχώρησε. Την μπασκετική του Ιθάκη μάλιστα την έχει βρει εδώ και λίγο καιρό στην Ρεάλ Μαδρίτης, οπού μαζί της πανηγύρισε ήδη τον πρώτο τίτλο της σεζόν με την κατάκτηση του Supercopa στον τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της EuroLeague στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 6/10 και σε δηλώσεις του εξήγησε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Για το κερασάκι στην τούρτα όμως είπε να τσιγκλίσει λίγους τους φίλους των πρασίνων δηλώνοντας ευθαρσώς πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ευρώπη.

«Προσωπικά, κοντρολάρω την πίεση. Βάζω κάποιους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά αυτό που μου αρέσει είναι πως είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, έχουμε την ίδια νοοτροπία».

Αλλά…αυτός είναι ο λαικιστής Μάριο!

 

Best of internet