Quantcast

Ένας από εμάς ο Τεντόγλου: “Καμιά φορά παίζω games στο PC και ξεχνάω να φάω”

Αχ τα εφηβικά μας 18ωρα με λολάκι

Γιάννης Καραμίχος

4 Οκτωβρίου 2022

Για να λατρέψεις και να μπει στην καρδιά σου ένας αθλητής, καμιά φορά δεν φτάνει να είσαι θεατής των επιτευγμάτων του, αλλά και να ταυτίζεσαι με την δική του καθημερινότητα, να νιώσεις οτι είναι ένας από εμάς. Άπειρα παραδείγματα πρωταθλητών που στην καριέρα τους έσπερναν και στην προσωπική τους ζωή ήταν εκτός της δικής μας πραγματικότητας, έμειναν στην αφάνεια και το μόνο κέρδος που είχαν ήταν τα χρήματα των χορηγών.

Σε αυτή την κατηγορία σίγουρα ΔΕΝ ανήκει ο παγκόσμιος πρωταθλητής μήκους και θκο μας παιδί Μιλτιάδης Τεντόγλου, ο οποίος σε κάθε δήλωση του, σε κάθε συνέντευξη του, σε κάθε δημόσια εμφάνιση του τελοσπάντων, αποδεικνύει γιατί είναι ο αγαπημένος αθλητής/πρωταθλητής των Ελλήνων. Από τα άνιμε που βλέπει, την μουσική που ακούει, μέχρι την…βαρεμάρα του για τρέξιμο, ο Γρεβενιώτης μύστης βροντοφωνάζει πως είναι ένας κοινός θνητός.

Αυτή την φορά, σε ένα καθιερωμένο πρηξοπάπαρο στο αεροδρόμιο από ρεπόρτερ κριντζομεσημεριανάδικης εκπομπής, ο Έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την διατροφή που ακολουθεί.  Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τον ρώτησε “Κάνεις καμία αλητεία στο φαγητό;” Ο Τεντόγλου απάντησε έμμεσα ότι δεν κάνει αλητείες, καθώς είπε: “Η μόνη “αλητεία” μπορεί να είναι ότι όταν “κάθομαι στον υπολογιστή και παίζω, καμιά φορά ξεχνάω να φάω”.

https://www.alphatv.gr/show/super-katerina/?vtype=player&vid=53552&showId=1314&year=2022

(01.46:03) To απόσπασμα με τον Τεντόγλου!

 

 

 

 

Best of internet