Quantcast

Ποδαρικό στο χορτάρι της OPAP Arena έκανε ο Τζαβέλλας, still better than Κούλης

Με ραγισμένο χέρι και γυμνασμένο πόδι έκανε ποδαρικό στο νεό γήπεδο η ΑΕΚ

THE NEWSROOM

3 Οκτωβρίου 2022

Τα μεγαλοπρεπή και συγκινησιακά φορτισμένα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πέρασαν στην ιστορία ως μια γιορτή που θα θυμούνται άπαντες οι οπαδοί της μοναχοκόρης, όμως ανήκουν στο παρελθόν. Το γήπεδο μπορεί να είναι για πολλούς λόγους συνδεδεμένο με την ιστορία της ΑΕΚ και να εμπεριέχονται αρκετοί συμβολισμοί σε αυτό, όμως η Ένωση κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιεί το γήπεδο για να παίζει αγώνες, όχι για να ραντίζει τα δίχτυα με αγιασμό.

Αν θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε οτι ποδαρικό στο νέο γήπεδο όσον αφορά το επίσημο της κατάστασης έκανε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, για το αγωνιστικό κομμάτι ο πρώτος που πάτησε χορτάρι ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής αμυντικός, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού στο χέρι, έκανε… ποδαρικό στον αγωνιστικό χώρο, στην ιστορική πρώτη προπόνηση μετά από 19 χρόνια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Να θυμίσουμε οτι η αποστολή της Ένωσης έλαβε αποθεωτική υποδοχή από 3.000 και πλέον οπαδούς της ομάδας, όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους παίχτες της ΑΕΚ προσέγγισε την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Κάτι που συνεχίστηκε και μες στο γήπεδο, οπού αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να μπουν στις κερκίδες και με καπνογόνα να κάνουν Βιετνάμ την προπόνηση της ΑΕΚ, εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Ιωνικό.
Η στιγμή αυτή έφτασε λοιπόν. Η Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από 19,5 χρόνια φορά ξανά τα κιτρινόμαυρα, φορά τα γιορτινά της και θα φιλοξενήσει και πάλι αγώνα της ΑΕΚ. Αντίπαλος ο Ιωνικός, απόψε στις 8.μ.μ (Cosmote Sport 1 HD) για την 6η αγωνιστική της Super League. Ένα ματς Ιστορικό. Ένα ματς στο οποίο, θα παίζουν οι 11 του Αλμέιδα μέσα στο γήπεδο και 32.000 Ενωσίτες, που ήδη έχουν κλείσει θέση στο Ναό και αναμένεται να δημιουργήσουν μια κολασμένη ατμόσφαιρα.

Αλλά…αυτή είναι η δυναμική του γηπέδου!

Best of internet