Quantcast

Από τον βυζαντινοτέτοιο Χάρη Ρώμα περιμένει υπογραφή η ΑΕΚ για την βυζαντινoτέτοια Opap Arena

Δεν θα έπαιρνε άδεια λειτουργείας ουδεπόποτα χωρίς την υπογραφή του Χάρη Ρώμα η ΑΕΚ

THE NEWSROOM

23 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτο κι όμως αληθινό, γιατί στον πλανήτη ΑΕΚ όλα είναι πιθανά. Η Οpap Arena πήρε το “ΟΚ” για να ανοίξει τις πύλες της και στην AEK περιμένουν να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος στην άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου, για να βγάλουν εισιτήρια τόσο για  τα εγκαίνια του, όσο και για το πρώτο ματς με τον Ιωνικό. Όμως το τελευταίο εμπόδιο της έμελλε να είναι μια υπογραφή. Και το χέρι του υπογραφέα, γράφει Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός, που ενσάρκωσε και τον ρόλο του βυζαντινοτέτοιου στην σειρά ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, θα υπογράψει ως αντιπεριφερειάρχης για την άδεια λειτουργίας της βυζαντινογέννητης Opap Arena, γιατί όπως συνηθίζουμε παντά να λέμε η ζωή μιμείται την τέχνη. Και σε αυτή την περίπτωση το παράδειγμα είναι πιο αντιπροσωπευτικό από ποτέ.

«Αναμένουμε την τυπική υπογραφή της εξάμηνης άδειας για τη λειτουργία του γηπέδου ώστε να βγουν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια αλλά και το ματς με τον Ιωνικό. Πρέπει να υπογράψει ο Χάρης Ρώμας, που είναι αντιπεριφερειάρχης αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Αναζητείται τρόπος για να γίνει νωρίτερα και να βγουν ανακοινώσεις για τα εισιτήρια. Για το ματς με τον Ιωνικό υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν περίπου 8-10 χιλιάδες εισιτήρια» τόνισε γνωστός ρεπόρτερ της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αλλά..αυτή είναι η ΑΕΚ!

 

Best of internet