Quantcast

ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ: 30 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της μετά από 19 χρόνια

H άδεια λειτουργείας δόθηκε και πλέον η ιστορία δεν έχει τέλος παρά μόνο άρχη

THE NEWSROOM

21 Σεπτεμβρίου 2022

Τι στιγμή, τι μέρα θα είναι αυτή για τον κόσμο της ΑΕΚ, τι συγκινησιακή φόρτιση αναμένεται να υπάρξει στα εγκαίνια. Στις 30 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα μπει κι επίσημα στο νέο της σπίτι, 19 χρόνια μετά το γκρέμισμα του Νίκος Γκούμας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο κόσμος της ΑΕΚ μετράει τις μέρες, τις ώρες και τα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει αυτό που ονειρευόταν πάντα. Να ξαναδεί την ομάδα του στην Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί οπού ξεκίνησαν όλα.

Η ΑΕΚ παίρνει την άδεια λειτουργίας για την OPAP Arena και ετοιμάζεται οριστικά για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της στις 30 Σεπτέμβρη αλλά και για το πρώτο επίσημο ματς στις 3 Οκτώβρη κόντρα στον Ιωνικό! Το «πράσινο φως» για τη λειτουργία της OPAP Arena άναψε οριστικά μετά τον τελικό έλεγχο που λάμβανε χώρα από το πρωί της Τετάρτης (21/9) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και πλέον όλα είναι έτοιμα για να γίνει μόνιμη και παντοτινή της έδρα.

Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν την πολύωρη τελική επιθεώρηση σε όλους τους χώρους για να επιβεβαιώσουν ότι έγιναν όλα όσα έπρεπε προκειμένου η OPAP Arena να πάρει άδεια λειτουργίας. Η εισήγηση ήταν θετική και η ΑΕΚ ετοιμάζεται πλέον για τα εγκαίνια, αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της εποχής της Νέας Φιλαδέλφειας, με την Ένωση να επιστρέφει σπίτι της μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες σε μια ιστορική στιγμή!

Ουσιαστικά απομένουν πλέον τα τυπικά καθώς η επιτροπή που επιθεώρησε την OPAP Arena έστειλε το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια Αττικής για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Έτσι, αυτό που περιμένει μόνο η ΑΕΚ, είναι να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία των υπογραφών από πλευράς Περιφέρειας προκειμένου να εκδοθεί και επίσημα η άδεια.

Aλλά…αυτή ήταν έδρα!

 

Best of internet