Quantcast

Εντωμεταξύ ο Ρούντιγκερ δήλωσε χωρίς ντροπή πως πρότυπο του είναι ο χασάπης ο Πέπε

Περίεργος τρόπος να προειδοποιήσει τους αντιπάλους του να φορέσουν πανοπλία

THE NEWSROOM

21 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιος Μαλντίνι και ποιος Σέρχιο Ράμος και ποιος Καναβάρο; Είσαι αμυντικός και θέλεις να κάνεις καριέρα σε υψηλό επίπεδο; Πρέπει να έχεις για πρότυπο ποδοσφαιριστές που περισσότερο παίζουν με τους αστραγάλους και τα κεφάλια των αντιπάλων, παρά με την μπάλα στα πόδια. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον για τον εαυτό του ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Ρούντιγκερ που έπλεξε το εγκώμιο του Πέπε και τον χαρακτήρισε πρότυπο του.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε για την εμπειρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος μάλιστα τον επισκέφτηκε σπίτι του και έφαγε μαζί του λίγες μόλις μέρες μετά την μετακόμιση του στη Μαδρίτη. Φυσικά αποκάλυψε και το role model του, που δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο ψυχάκια.

Οι δηλώσεις του Ρούντιγκερ

«Διασκεδάζουμε πολύ ως ομάδα και έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μια ομάδα δεν έκανε το δρόμο μου τόσο εύκολο αμέσως», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Ήμουν μόνο λίγες ώρες στο νέο μας σπίτι με την οικογένειά μου, κάναμε μπάρμπεκιου, ώσπου ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα και μπροστά μου ήταν ο Κάρλο Αντσελότι. Μια στιγμή έκπληξης. Κάθισε στο τραπέζι, έφαγε μαζί μας και γνώρισε την οικογένειά μου. Πολύ φυσιολογικό, πολύ ρεαλιστικό.

Ήταν εκεί για δύο ώρες και μιλήσαμε για όλα. Είμαι ειλικρινής, δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, κανένας προπονητής δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο για μένα. Μετά από μερικούς μήνες μαζί του, πρέπει να πω ότι όταν πρόκειται για την ενασχόληση με παίκτες, τον Αντσελότι δεν τον αγγίζει ουδείς. Ο Ντον Κάρλο, ένας θρύλος της προπονητικής, μάζευε ήδη τίτλους Champions League όταν ήμουν παιδί. Δούλευα μαζί του κάθε μέρα στο πιο επιτυχημένο κλαμπ στον κόσμο είναι υπέροχο».

Για το πρότυπό του: «Ο Πέπε ήταν το μεγάλο μου πρότυπο στη Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα ήθελα να είμαι σαν αυτόν. Συνήθιζα να παρακολουθώ βίντεο. Ήμουν ακόμη νέος τότε και ήθελα να δείξω σε όλους ότι μπορούσα να είμαι και σκληρός. Αυτό ήταν στο μυαλό μου. Ήταν εκπληκτικό πόσο καλός ήταν ο Πέπε. Όχι μόνο στο τάκλιν, αλλά και στην προετοιμασία του παιχνιδιού. Αλλά σήμερα όλοι στη Ρεάλ μου λένε ότι εκτός γηπέδου ήταν στην πραγματικότητα ένας πολύ ήρεμος χαρακτήρας. «Ο Πέπε, ο Σέρχιο Ράμος και ο Τιάγκο Σίλβα είναι τα τρία ονόματα παικτών για τα οποία είμαι πιο περήφανος που έχω τις φανέλες τους στη συλλογή μου. Απόλυτοι θρύλοι»

Aλλά…ποιον άλλον θα είχε πρότυπο ο Αντόνιο;

Best of internet