Quantcast

Σε Ρεάλ Πειραιά μεταμορφώνεται ο Ολυμπιακός, υπογράφει στο λιμάνι ο Χάμες ο Ροντρίγκεζ

Μόλις είδε τις πρώτες γκρίνιες Χάμες αγόρασε Ροντρίγκεζ ο Ολυμπιακός

THE NEWSROOM

14 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμος να ρίξει και δεύτερη «βόμβα» μετά τον Μαρσέλο είναι ο Ολυμπιακός, καθώς φέρεται να βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Χάμες Ροντρίγκες και την ομάδα του, Αλ Ραγιάν! Το όνομα του Κολομβιανού επιθετικού παιζόταν έντονα τις τελευταίες μέρες στα ελληνικά δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποια ελληνική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Και τελικά, είναι ο Ολυμπιακός.

Με δεδομένο ότι ο Κολομβιανός δεν είναι ελεύθερος αλλά έχει συμβόλαιο, η απόκτησή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου (αύριο Πέμπτη δηλαδή), ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται, επίσης, ο παίκτης να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει ένα μέρος (το μικρότερο) του συμβολαίου του και την Αλ Ραγιάν να πληρώνει τα υπόλοιπα.

Ο 31χρονος άσσος πήγε πέρσι τον Σεπτέμβριο στο Κατάρ και στην Αλ Ραγιάν με την ομάδα μάλιστα να δίνει 8.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Εβερτον. Ο Κολομβιανός είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και πέρσι έκλεισε την σεζόν με 14 ματς, 5 γκολ και 7 ασίστ. Φέτος όμως ήθελε ουσιαστικά από την αρχή της σεζόν ν’ αλλάξει ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του ξανά στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το ποιος είναι διαχρονικά ο Χάμες Ροντρίγκεζ, εκτός από πρωταγωνιστής σε γνωστό ελληνικό ντάμπα ντούμπα άσμα, μια αναδρομή στο όχι και τόσο μακρινό Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία θα σας πείσει. Ένας παίκτης με άρτια τεχνική κατάρτιση που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε Ρεάλ, Μπάγερν και Πρέμιερ Λιγκ και που αν είναι 100% υγιής και προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο, ενδέχεται να αφήσει εποχή στην Ελλάδα.

Aλλά…αυτός είναι ο Χάμες Ρόντρίγκεζ!

 

 

Best of internet