Quantcast

Tέλος ο Μπακάκης από την ΑΕΚ, πάει για το μεγάλο comebackάκι στον Παναιτωλικό

Ώρα να τον κρίνουν ή να πάρουν ρεπό οι φίλοι του Παναιτωλικού

THE NEWSROOM

30 Αυγούστου 2022

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, ατελείωτα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, γκρίνιες, μεταπτώσεις στην απόδοση του, αμφισβήτηση από τους οπαδούς της ΑΕΚ, τσιτάτα ποστ στο Ίνσταγκραμ που γίναν βάιραλ και γενικά μια οχταετία γεμάτη ένταση. Ο Μιχάλης Μπακάκης αποχαιρετά ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό της μοναχοκόρης και σαλπάρει για ταξίδια τόσο μακρινά, όσο και γνώριμα για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Ο Αγρινιώτης μπακ, που δεν κρίθηκε για απόψε μιας και πήραν ρεπό οι οπαδοί της ΑΕΚ και τους έμεινε μόνο ο Μάνταλος να βρίζουν, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο το 2016, το πρωτάθλημα του 2018 και επέστρεψε στους ομίλους του Europa League και του Champions League μετά από απουσία πολλών ετών. Γιατί ναι, μέχρι και ύμνο Τσου Λου έχει ακούσει ο Μιχαλάρας ρε χέιτερς.

Κι αφού η «Ένωση» επισημοποίησε το διαζύγιό της με τον 31χρονο Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα, ο δρόμος πλέον για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανείς, δηλαδή τον Παναιτωλικό, είναι ορθάνοιχτος. Οι Αγρινιώτες επιθυμούν διακαώς το comeΜπακάκι του Μπακάκη στην πόλη και πληροφορίες θέλουν να κινούνται άμεσα για την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2014. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής το 2018, κυπελλούχος το 2016 και είχε σημαντική παρουσία στη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

 Μιχάλη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου»
Αλλά…αυτός είναι ο Μιχάλης Μπακάκης!

Best of internet