Quantcast

Δοκιμές στα μάτριξ με σκόρερ Μάνταλο και Χάρι Πότερ έκανε η ΑΕΚ, γιατί απλά This is AEK

Mόνο με μάγια θα τρώει γκολ η ΑΕΚ φέτος

THE NEWSROOM

12 Αυγούστου 2022

Δεν έχουν τελειωμό οι εκπλήξεις και τα μιμ που μας χαρίζει η μοναχοκόρη της προσφυγιάς λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του νέου της στολιδιού. Μετά την δοκιμή των μεγαφώνων που περιλάμβαναν από Καζαντζίδη για τους λαϊκούς οπαδούς της ΑΕΚ, μέχρι Ρόρυ Γκάλαχερ για τα ροκάδες, αυτή την φορά οι δοκιμές στο νέο γήπεδο αφορούσαν τα νέα υπερσύγχρονα μάτριξ που εγκαταστάθηκαν πίσω από τα τέρματα. Και ήταν κι αυτές…τίγκα ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες οι υπερσύγχρονες οθόνες της LG μπήκαν μπροστά και δοκιμάζονται τα εμβλήματα, εικόνες, βίντεο και ακόμα περισσότερα. Σε ένα από αυτά τα βίντεο μάλιστα φαίνεται οι υπεύθυνοι του γηπέδου να έχουν βάλει το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ από την εκδήλωση για την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το καλό όμως το άφησαν για το τέλος. Σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί σήμερα στα social media φαίνεται πως δοκιμάζεται και το φόντο του σκορ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν βάλει ματς ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης. Στον πίνακα του σκορ λοιπόν φαίνεται να έχει σκοράρει ο Πέτρος Μάνταλος και ο Στίβεν Τσούμπερ στο ίδιο λεπτο (!!??) και για την ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας να έχει μειώσει, με κάποιο μαγικό ψαλιδάκι υποθέτουμε, ο Χάρι Πότερ!

Aλλά…This is AEK!

Best of internet