Quantcast

Τελευταίος χορός για τον ΠΑΟ στην Ευρώπη κι η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα έχει αρχίσει

Ναι σε σένανε μιλάω φίλε του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

12 Αυγούστου 2022

Υπό το βλέμμα του Νίκου Καρβέλα και της πρώην συζύγου του Άννας Βίσση που βρέθηκαν στις κερκίδες της Λεωφόρου και έγιναν Viral, ο Παναθηναϊκός έριξε τον τελευταίο του χορό για φέτος στην Ευρώπη και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον βασικό του στόχο που είναι το πρωτάθλημα έχει αρχίσει. Οι πράσινοι παρότι έδειξαν ένα πολυ ενθαρρυντικό πρόσωπο κόντρα στην ισχυρή Σλάβια, αποκλείστηκαν με 1-1 και έμειναν εκτός συνέχειας του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με την ώθηση της κατάμεστης Λεωφόρου πίεσε από την αρχή. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Χουάνκαρ πάτησε περιοχή από αριστερά και γύρισε στον Σπόραρ ο οποίος εξ επαφής έβαλε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 6’ σε φάση καρμπόν, ο Ισπανός σέντραρε αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους. Στο 20’ ο Αϊτόρ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Μάντους έσωσε δύσκολα και δέκα λεπτά αργότερα η Σλάβια έβγαλε την αντεπίθεση αλλά ο Ντουντέρα πλάσαρε άστοχα.

Στο 32’ ο Κώτσιρας έβγαλε πανέμορφα για τον Σπόραρ, ο οποίος μόνος με τον Μάντους πλάσαρε πάνω του και στο 42’ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Σλάβια, ο Μάντους βγήκε να απομακρύνει αλλά αντί για την μπάλα βρήκε τον Σένκεφελντ αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι κι ενώ δεν υπήρχε και VAR. Στο 54ο λεπτό ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μάντους βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα και την έδιωξε προ του Σπόραρ και στο 57’ ο Χουάνκαρ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σπόραρ με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 69ο λεπτό το μακρινό σουτ του Σέβτσικ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 85’ ο Μαντούς γλίτωσε το αυτογκόλ. Τελικά στο 90+4’ ο Καμπετσής έκανε λάθος γύρισμα προς τον Μπρινιόλι, ο Γιουρέτσκα έκλεψε, απέφυγε τον Ιταλό και πλάσαρε για το 1-1. Το τελικό σκορ ήταν αυτό και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου ματς, οι Τσέχοι πέρασαν στους ομίλους του UEFA Conference League, αφήνοντας εκτός το τριφύλλι και κάνοντας τον Νίκο Καρβέλα να βλέπει φρικιά και δαίμονες πίσω του να τρέχουν.

Αλλά…αυτός είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Best of internet