Quantcast

Εμπνευσμένος από το Παράσιτο τον Μάρτινς, K-Footballer έφερε ο Ολυμπιακός στο λιμάνι

Τον Σον των φτωχών Ίνμπoμ Χουάνγκ ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός

THE NEWSROOM

29 Ιουλίου 2022

Οι σκηνές χάους και έκστασης που προκαλούνται στην Νότια Koρέα όταν καταφθάνει στo αεροδρόμιο της χώρας τους η Τότεναμ, είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να το χωρέσει ανθρώπινος νους αν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ μίντια. Τέτοια είναι η τρέλα των Κορεατών για συμπατριώτη τους που αγωνίζεται στην Ευρώπη, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο αστέρας της Τότεναμ και παιχταράς, Χέουνγκ Μιν Σον.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται μάλλον και ο Ολυμπιακός, που θα τολμούσαμε να πούμε πως κάνει άνοιγμα στην κορεάτικη αγορά, εκμεταλλευόμενος την τρέλα του συγκεκριμένου λαού για το ποδόσφαιρο. Βέβαια κάποιος πιο πονηρεμένος από εμάς θα έλεγε πως ο νεοφερμένος Κορεάτης μέσος, Ίνμπομ Χουάνγκ, θα ταιριάζει υπέροχα με τον άνθρωπο που παρασιτεί εις βάρος του Ολυμπιακού, τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ, που είναι βέβαιος πως θα αγαπηθεί στην χώρα μας, ήρθε στην Ελλάδα στις 26/7 και τρεις μέρες μετά, αφού πέρασε από τα εργομετρικά έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότειναν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ.Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).

 

Αλλά…αυτός είναι ο παιχταράς!

Best of internet