Quantcast

Χωρίς Καβάνι η αποστολή του ΠΑΟ με Σλάβια, υπογράφει στην Βιγιαρεάλ ο Ματαντόρ

Στην εναλλακτική του Κριστιάνο Ρονάλντο στρέφεται πλέον το τριφύλλι

THE NEWSROOM

19 Ιουλίου 2022

Μέχρι και παράδοση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η μεταγραφολογία του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αφού ένα ράντομ τεράστιο όνομα που πλησιάζει με κάποιον τρόπο σε μεγάλο ελληνικό κλαμπ παρελαύνει κάθε χρόνο στα Ελλάνια πρωτοσέλιδα. Από τον Ζε Ρομπέρτο που στο τσακ δεν βρέθηκε στο λιμάνι της καρδιάς του, τον Ροναλντίνιο που πλησίαζε στην Λεωφόρο τον στεναγμών και τον Ντι Μαρία που είχε όνειρο να παίξει στα στενά της Φιλαδέλφειας, οι δαιμόνιοι αθλητικοί ρεπόρτερ μας έχουν χαρίσει διαχρονικά καλτ διαμαντάκια.

Φέτος το όνομα που επιλέχθηκε να παίξει με το μυαλό και τις επιθυμίες του Έλληνα οπαδού, ήταν αυτό του Καβάνι. Και πιο συγκεκριμένα, οι επίδοξοι ‘ληστές΄ του Ουρουγουανού παιχταρά, ήταν οι πράσινοι της Λεωφόρου. Κι αφού ο τελευταίος πιστός Ιωάννης Αλαφούζος δεν τα βρήκε στις διαπραγματεύσεις με τον Ματαντόρ και θα αναγκαστεί να πορευτεί με Ιωαννίδη-Καρλίτος στα φορ για τους αγώνες με την Σλάβια, ο Έντινσον Καβάνι φαίνεται πως εκλάπη τελευταία στιγμή από την διοίκηση της περσινής έκπληξης του Τσάμπιονς Λιγκ, Βιγιαρεάλ.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάκο Αλκάθερ. Ο τελευταίος πρέπει να φύγει από το «κίτρινο υποβρύχιο», προπονείται μόνος του μακριά από την ομάδα, η Θέλτα προσπαθεί να τον αποκτήσει και μόλις κλείσει αυτό το ζήτημα, ο Καβάνι θα γίνει μέλος της Βιγιαρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως ο Matador γνωρίζεται καλά με τον Έμερι από την κοινή τους θητεία στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκεί όπου ο Ουρουγουανός μέχρι ν’ αποχωρήσει για να παίξει στην Premier League είχε προλάβει να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Aλλά…αυτός είναι ο Ματαντόρ!

 

Best of internet