Quantcast

Με Καζαντζίδη έγινε η πρώτη δοκιμή μεγαφώνων στην ΟΠΑΠ Arena, βρείτε μας κάτι πιο ΑΕΚ

Παίξε και λίγο Rory Gallagher ρε μάστορα για τους ροκάδες ΑΕΚτζήδες να θυμηθούν το ’81

THE NEWSROOM

13 Ιουλίου 2022

Βλέποντας κάποιος από φωτογραφίες το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την τελική μορφή που αρχίζει να παίρνει, δεν σκέφτεται μόνο την αρχιτεκτονική μαεστρία και την κατασκευαστική ιδιαιτερότητα που υπάρχει σε σχέση με τα άλλα γήπεδα στην Ελλάδα. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εκτός από πέτρες, τούβλα και…μεγαλοπρέπεια, έχει την δυνατότητα να ανασύρει και στις μνήμες των οπαδών της εικόνες άλλης εποχής, με μπόλικες συμβολικές λεπτομέρειες που το κάνουν ακόμα πιο ΑΕΚ από ότι είναι.

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η πρώτη δοκιμή ήχου που έγινε στην ΟΠΑΠ Αrena, με την ΑΕΚ να τεστάρει τα μεγάφωνα υπό τους ήχους του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη. Η δωρική φωνή του Στέλιου γέμισε τον ‘Ναό’ των οπαδών της ΑΕΚ και το πρώτο τραγούδι που επιλέχθηκε  για την δοκιμή αυτή είναι το «Αλλοτινές μου εποχές».

 

Βέβαια, επειδή τα μουσικά γούστα των ΑΕΚτζήδων ενδέχεται να είναι πολυποικιλιακά, δεν αποκλείουμε ο πρόεδρος της ΑΕΚ να κάνει το χατίρι των Ροκάδων ΑΕΚτζήδων και να παίξει και λίγο Ρόρυ Γκάλαχερ. Εξάλλου ο συγχωρεμένος Ιρλανδός, έχει γράψει ιστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την συναυλία του 1981 στην Φιλαδέλφεια να μένει στο μυαλό όσων παρευρέθηκαν, για τα τεράστιας έκτασης επεισόδια με την αστυνομία.

Αλλά…παίξε και λίγο Ρόρυ ρε μάστορα!

Best of internet