Quantcast

Πως θα διέλυε τον Τζόρνταν σε μονό λέει το ιερόσυλο παιδάκι Τζα Μοράντ

Τίγκα στην αυτοπεποίθηση ο κοτσιδάκιας

THE NEWSROOM

11 Ιουλίου 2022

Είναι μερικά πράγματα που και ακόμα και να τα πιστεύεις, καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Κι εμείς πιστεύουμε οτι είμαστε Τζορτζκλούνηδες όταν πηγαίνουμε σε κάνα γάμο και βάζουμε τα καλά μας, αλλά δεν το διατυμπανίζουμε κιόλας γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Ναι, ο Τζα Μοράντ είναι από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς στην Αμερική, ναι ο Τζα Μοράντ αυτή την στιγμή οργιάζει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά λίγη ταπεινότητα ρε παιδάκι όταν μιλάς για τον GOAT.

Τεσπά. Ο γκαρντ των Γκρίζλις δεν θεωρεί οτι με τις ταπεινοφροσύνες πας μπροστά και είπε να απασφαλίσει, ρίχνοντας στο τραπέζι μια δήλωση που θα συζητηθεί. Με περίσσια αυτοπεποίθηση ,σε ερώτηση που αφορούσε τον Μάικλ Τζόρνταν και την εποχή στην οποία κυριάρχησε ο “Air” , ο Τζα Μοράντ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως  θα τον “είχε” σε 1on1.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση πήγε στον Μάικλ Τζόρνταν είπε: “Θα τον ευχαριστούσα γιατί είναι ο λόγος που πολύς κόσμος αγαπάει και παίζει αυτό το άθλημα. Μακάρι να έπαιζα στη δική του εποχή. Πώς λειτουργούσε στο παιχνίδι, η πνευματική δύναμη που είχε. Θα ήθελα να παίξω απέναντί του.

Και συνέχισε χωρίς κανέναν δισταγμό λέγοντας: «Εύχομαι να μπορούσα να παίξω με τη γενιά του. Θα τον διέλυα επίσης. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχεις. Αλλά δεν πρόκειται να πω ότι κανείς δεν μπορεί να με νικήσει σε ένα μονό».

Aλλά…αυτά παθαίνει όποιος τολμά να προκαλεί τον GOAT!

Best of internet