Quantcast

Σύγχρονος Σωκράτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φιλοσοφεί στο Twitter για να απαλύνει τον πόνο του αποκλεισμού

Η ικανότητά μου να καταλάβω ότι έχω άδικο εξαρτάται από το ύφος αυτού που διαφωνώ

THE NEWSROOM

6 Ιουλίου 2022

Η πίκρα του αποκλεισμού αλλά και ο τρόπος που ήρθε, δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας πρωταθλητής και φιναλίστ του περσινού Ρολάν Γκαρός, μπορεί να ηττήθηκε στο κορτ από τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο στο πολυσυζητημένο παιχνίδι του Wimbledon, αλλά έχει βαλθεί τουλάχιστον να νικήσει τους επικριτές και χέιτερς του. Οι οποίοι δεν είναι και λίγοι.

Αφήνοντας τις λαδορίγανες στην άκρη και κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να φιλοσοφεί και να στοχάζεται στο Twitter, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε να λάβει την σκυτάλη από τους αρχαίους ημών προγόνους και να δικάσει με εύστοχα σοφίσματα όσους προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του.

Ο 23χρονος τενίστας, λίγες μέρες μετά το έντονο παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο και τις δηλώσεις που ακολούθησαν εκατέρωθεν, δημοσίευσε μια ατάκα σχετικά με τις διαφωνίες, τραβώντας ξανά τα βλέμματα. «Η ικανότητά μου να καταλάβω ότι έχω άδικο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ύφος του ανθρώπου με τον οποίο διαφωνώ», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να διευκρινίζεται αν αφορά το πρόσφατο περιστατικό.

 

Αλλά…αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

 

Best of internet