Quantcast

Σύγχρονη Ιρανή πριγκίπισσα ο Χάρι Μαγκουάιρ, σφάζονται Μπάρτσα και Γιουνάιτεντ για πάρτη του

Ποιος θα έχει στο ρόστερ του την φετινή χρονιά αυτό το κελεπούρι;

THE NEWSROOM

28 Ιουνίου 2022

Αυτή εδώ είναι η Ιρανή πριγκίπισσα Ανίς Οντ Ντοουλέ, που  150 άντρες  ζήτησαν το χέρι της, με τους δεκατρείς να αυτοκτονούν επειδή τους απέρριψε. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε το γιατί, αλλά ήταν πρότυπο ομορφιάς στις μέρες της. Σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, ενδεχομένως να μην ήταν και τόσο τυχερή, αλλά τότε η Ανίς έκανε θραύση και πολλοί άντρες τη διεκδικούσαν και σφάζονταν για χατήρι της.

Αυτός εδώ είναι ο Άγγλος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, που διεκδικούν δύο ομάδες την υπογραφή του συμβολαίου του κι ευτυχώς κανείς ακόμα δεν έχει αυτοκτονήσει. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε το γιατί, αλλά είναι πρότυπο αμυντικού στις μέρες μας. Σύμφωνα με τα παλαιότερα πρότυπα, ενδεχομένως να μην περνούσε έξω από τα αποδυτήρια ούτε της Δόξας Δράμας, αλλά η Μπαρτσελόνα και η Γιουνάιτεντ σφάζονται για χατήρι του.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί διακαώς να κάνει δικό της τον Φρένκι ντε Γιονγκ από την  Μπαρτσελόνα, με τον Ολλανδό μέσο να είναι ένας από τους παίκτες που έχει ζητήσει ο νέος προπονητής της, Έρικ τεν Χακ, στην προσπάθεια που θέλει να κάνει για να αναμορφώσει τον αγγλικό σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή τα δύο κλαμπ είναι στο τραπέζι των συζητήσεων και οι Καταλανοί εμφανίζονται σκληροί διαπραγματευτές, έχοντας καταστήσει σαφές ότι αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 80.000.000 ευρώ για να αφήσουν τον παίκτη να φύγει με προορισμό την Αγγλία.

Από την πλευρά της η “Μπάρτσα”  φέρεται να έκανε και μία εναλλακτική πρόταση στην Γιουνάιτεντ προκειμένου να πέσει η τιμή της μεταγραφής και να μην χρειαστούν να δώσουν τόσα πολλά χρήματα σε μετρητά, με την Sun να αποκαλύπτει οτι ζητάει για αντάλλαγμα τον ηγέταρο των κόκκινων Χάρι Μαγκουάιρ, στο πλαίσιο του deal για τον Ντε Γιονγκ. Και σύμφωνα πάντα με την αγγλική εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες των reds ούτε που το συζητάνε να χάσουν τέτοιο κελεπούρι για έναν ψωροΝτεΓιόνγκ.

Aλλά…αυτοί είστε!

Best of internet