Quantcast

Wild card για να παίξει Ευρωλίγκα ζήτησε η Μύκονος, ευκαιρία για μόνιμη εγκατάσταση Ντουράντ στο νησί

Μην εκπλαγείτε αν δούμε Golden State Mykonians στο NBA σε λίγα χρόνια

THE NEWSROOM

7 Ιουνίου 2022

Το οτι η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς για σελέμπριτιζ πάσης φύσεως και καταγωγής, είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Το νησί των ανέμων προσελκύει τα σκάφη και τις φυσικές παρουσίες διακεκριμένων αθλητών όλων των σπορ και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και ποζεριάς τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειες τους.

Υπάρχουν όμως και αθλητές που επιλέγουν να επισκεφθούν την Μύκονο, χωρίς να χρειαστεί να σκιπάρουν την leg day τους, συνδυάζοντας την ψυχαγωγική φύση των διακοπών τους με αθλητικές δραστηριότητες. Ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος όχι μόνο δεν θυσίασε την σωματική του άσκηση στον βωμό της ακολασίας της νύχτας στο νησί, αλλά το έκανε μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου.

Ένας άλλος ΑΟ Μυκόνου όμως, το μπασκετικό τμήμα του νησιού των ανέμων, έχει ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις από το να φέρει απλά έναν αστέρα του αθλήματος να προπονηθεί μαζί τους. Και αυτό γιατί το καμάρι των Κυκλάδων ζήτησε με ‘επίσημη’ επιστολή στην Euroleague να της δοθεί μία από τις δύο wild card που έχουν απομείνει, μιας και οι ρωσικές ομάδες δεν θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Μία κίνηση που μπορεί να κάνει μόνιμο κάτοικο του νησιού, τον μόνιμα καλοκαιρινό επισκέπτη του νησιού, Κέβιν Ντουράντ.

Αγαπητή EuroLeague, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την επιθυμία μας να αιτηθούμε wild card για την επερχόμενη περίοδο. Αγωνιζόμαστε πλέον στη Β’ Εθνική Κατηγορία, το γήπεδό μας είναι κάπως μικρό (450 θεατές), όμως θα είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά παιδιά. Κι αν προκριθούμε στα playoffs, θα προσκαλέσουμε και τον Κέβιν Ντουράντ. Το υποσχόμαστε

Αλλά…αυτή είναι η Μυκονάρα!

Best of internet