Quantcast

Ο Κιελίνι και το ματωμένο κεφάλι του είπαν αντίο στην Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια

Συμβολικά στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κιελίνι έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε

THE NEWSROOM

17 Μαΐου 2022

Ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς των γηπέδων, ένας πιστός στρατιώτης της Γιουβέντους, ένας αμυντικός που έβαζε κυριολεκτικά το κεφάλι του στην φωτιά προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του, έφτασε η στιγμή και το πλήρωμα του χρόνου για να πει το τελευταίο αντίο στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Κι εδώ που τα λέμε, τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν είναι συμπαθείς μόνο στους φίλους της ομάδας που αγωνίζεται, αλλά λαμβάνει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο τύπος που συνδέθηκε με το μόνιμα μπανταρισμένο κεφάλι του, λες και είχε γυρίσει από μονομαχία στο Κολοσσαίο, αποχαιρέτησε το κοινό της Γιουβέντους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στη Γηραιά Κυρία, αποχωρώντας συμβολικά ως αλλαγή στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Λάτσιο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχρισε βασικό τον πολύπειρο καπιτάνο, μόνο και μόνο για να τον αντικαταστήσει επί σκοπού στο 17ο λεπτό, όσα και τα έτη της θητείας του στη Βέκια Σινιόρα. Όπως ήταν φυσικό, την στιγμή που ο Κιελίνι όδευε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του, έγινε δέκτης αποθέωσης, με το καθολικό χειροκρότημα και το standing ovation προς το πρόσωπο του να δονούν την ατμόσφαιρα.

Aλλά…αυτός είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι!

Best of internet