Quantcast

150 μύρια για μια τζίφρα του κανακάρη της ζητάει η κυρά Μπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης

Κλασική Γαλλίδα μάνα

THE NEWSROOM

17 Μαρτίου 2022

Οκ, για όλες τις μανάδες του κόσμου η αξία του γιου τους είναι ανεκτίμητη, η ομορφιά του απαράμιλλη και ο χαρακτήρας του ο πιο αδαμάντινος σε όλη την οικουμένη. Η μητέρα του Μπαπέ είπε να το τερματίσει βέβαια το γραφικόμετρο και σαν κλασική Γαλλίδα μάνα (δεν ξέρουμε πως είναι η κλασική Γαλλίδα μάνα) κοστολόγησε την αγωνιστική αξία του γιου της αρκετά εκατομυριάκια πιο πάνω από την αρχική προσφορά της Ρεάλ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, αλλά η μητέρα του συνεχίζει να πιέζει ώστε ο γιος της να λάβει μπόνους υπογραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον Μπαπέ να βάζει την υπογραφή του στην Ρεάλ μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς να γνωρίζουμε αν η επιθυμία της μάνας θα γίνει και πραγματικότητα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ και Μπαπέ εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με τον 23χρονο αστέρα να αναμένεται να λάβει μπόνους υπογραφής που θα κυμανθεί μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ξεπερνούν τα 25!

Μόνο που η μητέρα του 23χρονου Γάλλου επιθετικού δεν είναι ευχαριστημένη με τα όσα προσφέρουν οι Μαδριλένοι στον γιο της, γι’ αυτό και πιέζει την ισπανική ομάδα να ανεβάσει το μπόνους υπογραφής στα 150 εκατομμύρια ευρώ! Μία πρόταση την οποία ναι μεν θα σκεφτεί ο Κιλιάν Μπαπέ, αλλά δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο από την επιθυμία του να υπογράψει άμεσα στην Ρεάλ.

Aλλά…αυτή είναι η οικογένεια Εμπαπέ!

Best of internet